| Изпълнители | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
MiSs.MaDneSs Не ЗаеК
Брой мнения : 52 Age : 32 Location : under the bridge-downtown Registration date : 15.09.2007
| Заглавие: Изпълнители Вто Сеп 25, 2007 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Heavenkata Симпатяга
Брой мнения : 120 Age : 31 Registration date : 15.09.2007
| Заглавие: Re: Изпълнители Вто Сеп 25, 2007 4:17 pm | |
| THE DOORS(една от последните ми големи зарибявания).Любими песнички и песни,които свързвам с тях са: -You are lost little girl -Love Street -Riders on the storm -People are strange -Alabama song -Soul Kitchen -Hello,I love you -L.A. Woman и други | |
|
| |
|Stef| Не ЗаеК
Брой мнения : 60 Age : 32 Location : Around U Registration date : 15.09.2007
| Заглавие: Re: Изпълнители Вто Сеп 25, 2007 8:45 pm | |
| В момента се радвам специялно на тези песни: Alice Cooper - Lost In Amerika Offspring - Pretty Fly (For A White Guy) Grafa - Otrovni streli p.o.d.-will you | |
|
| |
DaQ Заек
Брой мнения : 5 Age : 31 Registration date : 20.09.2007
| Заглавие: ами... Сря Сеп 26, 2007 12:32 am | |
| значи вмомента много слушам Фърги и Моранди значи песента на моранди дето я слушкам ся много е Rool my Baby много добра http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Fergie/Fergie-17.JPG | |
|
| |
tedkata Симпатяга
Брой мнения : 95 Age : 32 Registration date : 21.09.2007
| Заглавие: Re: Изпълнители Сря Сеп 26, 2007 12:56 pm | |
| MINALATA GODINA POL I DK ME ZRIBIHA PO PAPA ROACH GOTINI SA AMA PO4VAM DA SLU6AM VSE PO HARD 4E I MALKO MET1L4E E I NE SAMO TVA SQ I POP SLU6AM I V1OB6TE DOSTA RABOTI OBA4E MN ME KEFQT EI TIQ PESNI: PAPA ROACH - NO MORE SECRETS MANDY MOORE - ONLY HOPE ENRIQUE IGLESIAS- DO YOU KNOW Ill NINO- HOW CAN I LIVE SLIPKNOT- DUALITY PAPA ROACH - SCARS NATALIA OREIRO - LA NOCHE LLEGO METALLICA- NOTHING ELSE MATTERS BRAYAN ADAMS - I'll BE RIGHT HERE WAITING FOR YOU MOGAT DA SE NAPI6AT O6TE NQKOLKO AMA KATO CQLO E TVA КИРИЛИЦА ТЕДОООО!!!!! | |
|
| |
YoH Баш ШеФа
Брой мнения : 114 Age : 32 Location : Габрово Registration date : 14.09.2007
| Заглавие: Re: Изпълнители Съб Сеп 29, 2007 1:51 pm | |
| Rool My Baby на Morandi найстина е мн добра сестра ми миналата година ме зариби яко по нея тей де началото на тая преди да замине за щатите иначе си слушкам здраво метал и рок !! ПРИМЕРИ: Ac/DC-TNT AC/DC-Who Made Who AC/DC-Highway To Hell AC/DC-Back In Black MeTaLLiCa-Mama Said Metallica-Unforgiven Metallica-Nothing else matters Metallica-Hero oF the Day Metallica-Turn The page Metallica-Invisible Kid Uriah Heep-Lady in Black Uriah Heep-July Morning Led Zeppelin-Stairway To Heaven Slipknot-People=shit Slipknot-Left Behind Slipknot-Duality Slipknot-Before i Forget Slipknot-Everything ends Slipknot-Vermilion pt1 and pt2 аве сичко на Slipknot Godsmack-voodoo Godsmack-I stand Alone няма ми стигне живота да ви напиша сичко дето слушам някой пат кат иам време ще напиша още че да си истеглите и да се кефите ! Слушам ги защото са най-яките смислени и прочувствени песни! | |
|
| |
|Stef| Не ЗаеК
| Заглавие: Re: Изпълнители Сря Окт 31, 2007 10:45 pm | |
| ооооооо сега се радвааааааМ нааа Citizen Cope, Flyleaf, Guano Apes, Limp Bizkit, Static-X, Stick Insect, забелязах че имам доста песни на Godsmack , Joss stone, Offspring, Three Days Grace и ооооще и ооощее | |
|
| |
MiSs.MaDneSs Не ЗаеК
Брой мнения : 52 Age : 32 Location : under the bridge-downtown Registration date : 15.09.2007
| Заглавие: Re: Изпълнители Пон Ное 05, 2007 2:40 am | |
| | |
|
| |
|Stef| Не ЗаеК
| Заглавие: Re: Изпълнители Пон Ное 05, 2007 12:48 pm | |
| | |
|
| |
Heavenkata Симпатяга
Брой мнения : 120 Age : 31 Registration date : 15.09.2007
| |
| |
MiSs.MaDneSs Не ЗаеК
| Заглавие: Re: Изпълнители Съб Ное 10, 2007 1:00 pm | |
| Erykah BaduАфро-американска R&B и хип-хоп изпълнителка, чиято музика често демонстрира джаз-звучене. Биография Erica Wright, Ерика Райт, позната повече като Erykah Badu, е от Далас, Тексас, родена на 26 февруари 1971г. Тя е афро-американска R&B и хип-хоп изпълнителка, чиято музика често демонстрира джаз-звучене. Най-добре позната е с песента You Got Me – съвместна работа с The Roots – както и със самостоятелните й парчета Tyrone, Next Lifetime, On & On и Clevah. Текстовете й са дълбоко лични, урбанистично-философски, поднасящи емоционални предизвикателства на слушателя. Необичайните музикални влияния превръщат музиката й в богата звукова смесица. Някои музикални журналисти я определят като Nu soul, nouvelle-soul или неосоул и често е сравнявана с Billie Holiday, заради прочувствените й изпълнения, или пък бива асоциирана с Maxwell и D'Angelo по отношение на музикалния жанр. Изпълнителката се нарича Badu, твърдейки, че на арабски името означава „да направиш истината очевидна”. Пее също с рок-реге музиканта и певец Burning Spear. ей тва е тя... https://servimg.com/view/11571969/4 най яките и песни са : Erykah Badu - Next Lifetime Badu Ft. Common - Love of My Life Erykah Badu & Stephen Marley - In Love With You Erykah Badu - Didn't Cha Know Erykah Badu- On & On | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Изпълнители | |
| |
|
| |
| Изпълнители | |
|