gryckaparalelka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
gryckaparalelka

My Class Forum

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

pls help me too

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
aleks
Заек
Заек
aleks

Брой мнения : 14
Registration date : 20.09.2007

pls help me too Empty
ПисанеЗаглавие: pls help me too   pls help me too EmptyПет Сеп 21, 2007 7:16 pm

някой ще ми каже ли как мога да си вмъкна снимка в някой коментар,защото нещО не става? Crying or Very sad и второто неиска да ми се появи подписа Exclamation Question МОЛЯ ВИ СЕ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ Laughing Laughing pale
Върнете се в началото Go down
YoH
Баш ШеФа
Баш ШеФа
YoH

Брой мнения : 114
Registration date : 14.09.2007

pls help me too Empty
ПисанеЗаглавие: Re: pls help me too   pls help me too EmptyПет Сеп 21, 2007 7:48 pm

aleks написа:
някой ще ми каже ли как мога да си вмъкна снимка в някой коментар,защото нещО не става? Crying or Very sad и второто неиска да ми се появи подписа Exclamation Question МОЛЯ ВИ СЕ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ Laughing Laughing pale

както вече казах като пишеш Reply има едно Insert an image ! даваш на него избираш снимка от компа ти после даваш на Host it! и ти излизат мн линкове .. примерно си копираш 3тия и го слагаш дето пишеш и то излиза... а за потписа като не става гледаш под там дето пишеш reply да има Добави Подпис
https://gryckaparalelka.bulgarianforum.net
aleks
Заек
Заек
aleks

Брой мнения : 14
Registration date : 20.09.2007

pls help me too Empty
ПисанеЗаглавие: Re: pls help me too   pls help me too EmptyСъб Сеп 22, 2007 10:18 pm

Цитат :
както вече казах като пишеш Reply има едно Insert an image ! даваш на него избираш снимка от компа ти после даваш на Host it! и ти излизат мн линкове .. примерно си копираш 3тия и го слагаш дето пишеш и то излиза... а за потписа като не става гледаш под там дето пишеш reply да има Добави Подпис
Дам мерси,стана Smile Smile Smile Smile
Sponsored content

pls help me too Empty
ПисанеЗаглавие: Re: pls help me too   pls help me too Empty

pls help me too
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
gryckaparalelka :: Въпроси/Помощ-
Идете на: